Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Activitats Activitats

Activitats

Tallers educatius

Programats en col·laboració amb l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de la ciutat i la Universitat de Lleida, dirigits per destacats professionals de l’animació.

Animem el desarmament
Amb la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida
Imparteix: Emilio Martín López

Animated Documentary
Amb Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol
Imparteix: Camila Kater

Produir en temps d'incertesa. Reptes i oportunitats.
Amb el Grau de Comunicació Audiovisual i Periodisme de la Universitat de Lleida
Imparteix: Iván Miñambres

CARLES PORTA. LA CASA INFINITA

Del 24 de febrer al 30 de maig de 2021
Museu d’Art Jaume Morera de Lleida

El Museu d'Art Jaume Morera de Lleida dedica una exposició a repassar els darrers 25 anys de la trajectòria artística de l'il·lustrador, dissenyador gràfic i animador Carles Porta (Madrid, 1963), estretament lligats a la imatge d’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya. L’exposició “Carles Porta. La casa infinita”, primera col·laboració del Museu amb la Mostra, proposa un recorregut per les creacions de Carles Porta, centrant la seva mirada en el seu procés creatiu, recordant i establint connexions del que va ser el seu treball vinculat a Animac, però també aquelles altres idees, proves i relats del que no va acabar sent. Una oportunitat única per endinsar-se en el particular univers de l'autor, un dels creadors lleidatans amb més projecció internacional, farcit de personatges i històries sorprenents que no deixen ningú indiferent.

TROBADES AMB... ROCÍO QUILLAHUAMAN

Dimecres 24 de febrer
19 h
CaixaForum

Animació, humor i crítica a les xarxes socials

Rocío Quillahuaman (Lima, 1994), convidada a l’Animac de nit 2020, serà present a les Trobades amb..., l’espai de trobada amb els creadors més destacats del moment, amb la voluntat de fomentar la curiositat, la motivació i també la circulació dels valors de la creació.

6 €. 50% de descompte clients de CaixaBank

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325