Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Sessions Conferències 2019 Screen novelties. Stop motion super pop

Screen novelties. Stop motion super pop

Diumenge 24 de febrer / 16.30 h. La Llotja, Sala Leandre Cristòfol

Animac rep amb tots els honors una de les productores independents especialitzades en stop motion més singulars de la indústria animada nord-americana: Screen Novelties. Fundada el 2003 a Los Angeles per Mark Caballero, Seamus Walsh i Chris Finnegan, l’estudi aplega un col·lectiu de directors, animadors, escultors, dissenyadors, fotògrafs i artistes digitals i té un ADN marcadament caraticaturesc ‒dinàmic i extravagant‒ dins del regne de l’animació stop motion amb titelles i altres tècniques híbrides.

Screen Novelties ha treballat per a cadenes de prestigi com Cartoon Network, Disney, Nickelodeon o FOX, estudis com Paramount, clients com Nike o Hallmark, o estudis desenvolupadors de videojocs com Epic Games i el seu cèlebre èxit mundial Fortnite. També han donat vida en stop motion a personatges emblemàtics dels dibuixos animats com els Picapedra, Bob Esponja, Chowder, Flapjack, Finn i Jake de Hora de Aventuras o Harvey Beaks i han format part del naixement de sèries de culte d’Adult Swim com Robot Chicken o Moral Orel en les seves primeres temporades, ambdues també presents a Animac 2019.

Caballero, Walsh i Finnegan ens explicaran el seu periple com a productora independent al servei dels grans estudis i cadenes de televisió i com trobar un segell d’autor, envoltats de personatges icònics de la cultura pop.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325