Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Sessions Salutacions Miquel Pueyo i París

Miquel Pueyo i París

Lleida tornarà a dibuixar-se a finals de febrer amb els colors del millor i més innovador cinema d’animació. Com cada any, des de ja en fa 24, torna l’Animac, consolidat com un referent nacional i internacional i que aplega a la ciutat el talent més rellevant d’una indústria potent i en permanent evolució que veu Lleida com el seu punt de trobada anual.

Miquel Pueyo Paris


Vull donar la benvinguda a la ciutat a tots els que ens visiten per participar, sigui com a convidats o com a públic, en aquest esdeveniment que organitza l’Ajuntament de Lleida i que és una de les puntes de llança del projecte de Lleida com a ciutat de festivals culturals que volem anar bastint.

Enguany Animac vol ser una “càpsula del temps” que entén l’animació com un mitjà poderós per recuperar el passat, els records i la història, personal o compartida. Desitjo que aquest fil conductor de la memòria, tan necessari sempre, ens permeti gaudir d’una programació d

Aquest és un festival que vol ser un referent tant en l’àmbit cultural, amb la projecció de la millor animació mundial i activitats paral·leles de difusió i contacte amb els artistes, com en l’educatiu, amb la important tasca que es du a terme amb les sessions escolars, l’Animac Campus –enguany amb convidats molt especials– i els tallers Animacrea.e primer nivell que ens inspiri, que ens faci somriure, reflexionar i somiar que altres mons són possibles.

A més, Animac esdevé cada any un punt de trobada del sector, un vessant professional cada cop més important que ofereix als animadors independents i als nous talents del món de l’audiovisual una porta d’accés a una indústria cultural en clar creixement i amb molt de futur.

Ens trobem doncs davant d’una fita cultural de primer ordre que projecta Lleida arreu del territori i funciona també com a planter, com a mercat de talent i com a motor de futura indústria, amb abast internacional. L’Animac és el festival d’animació amb més trajectòria de tot l’Estat i aposta per mantenir els seus segells característics, vinculats al cinema d’autor, la qualitat i el talent com a grans prioritats, des d’un esperit que, a les portes del seu vint-i-cinquè aniversari, es conserva ben jove.

Com a alcalde de Lleida, us dono una cordial benvinguda i us convido a gaudir al màxim d’aquest festival.

 

Benvinguts a una nova edició d’Animac.

Miquel Pueyo i Paris
Paer en cap


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325