Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Noticias Talleres Animac 2012

Talleres Animac 2012

Este año Animac realiza tres talleres previos al festival para hacer llegar a todas las personas interesadas en el mundo de la animación las nuevas técnicas del sector.

Com cada any, Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, organitza tallers d’animació per a totes aquelles persones interessades en descobrir el món de l’animació i estar al dia de les noves tècniques i processos de creació i producció del sector.

Aquest any, el festival organitza tres tallers que tindran lloc en diferents escoles i centres educatius de Lleida; el Taller de Creació Audiovisual a l’Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol (EAM) impartit per els realitzadors Lore&Jun, el Taller “Pixilació Humana” impartit per la productora Animaldía i el Taller de Gràfica Generativa per a Principiants amb Processing impartit per Alba G. Corral a la Universitat de Lleida.

El Taller de Creació Audiovisual que organitza cada any l’Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol (EAM) tindrà lloc del dilluns 30 de gener al dijous 2 de febrer. El taller d’aquest any correrà a càrrec de Lorena Medina i Nelson Martínez (Lore&Jun), un tàndem de realitzadors amb més de deu anys d’experiència en la creació gràfica que han treballat per les principals marques comercials i han sigut reconeguts en varis festivals de publicitat i disseny. El taller d’aquest any oferirà l’oportunitat als estudiants de desenvolupar coneixements teòrics i pràctics per a la creació d’una peça audiovisual de Títols de Crèdit per a Animac. El curs pretén estimular la capacitat dels estudiants per generar una visió global d’un projecte, des de la seva concepció fins el producte final.

El Taller “Pixilació Humana” correrà a càrrec de la productora Animaldía i tindrà lloc el proper dissabte 4 de febrer al Centre de Recursos Juvenils La Palma i anirà dirigit a joves d’entre 13 i 30 anys. En aquest taller s’ensenyarà la tècnica “Pixilació Humana”, una tècnica d’animació mitjançant la qual cobren vida objectes inanimats i inertes. L’objectiu d’aquests tallers és ensenyar les possibilitats lúdiques i educatives de l’animació i totes les seves possibles aplicacions en cinema, televisió (caretes de programes), publicitat, videoclips… així com la facilitat que ofereix la tècnica per a fer les nostres pròpies animacions.

El Taller de Gràfica Generativa per a Principiants amb Processing, dirigit per la creadora i dissenyadora Alba G. Corral tindrà lloc el 15, 22 i 29 de febrer a la UdL (Universitat de Lleida) i anirà dirigit a alumnes del Grau de Comunicació Audiovisual de la UdL. En aquest taller s’ensenyarà el Processing, un llenguatge de programació i entorn de desenvolupament integrat de codi obert, de fàcil utilització, i que serveix com a medi per l’ensenyament i la producció de projectes multimèdia i interactius de disseny digital. El Processing és utilitzat per artistes i dissenyadors com una eina alternativa al software propietari. És un context per explorar l’espai conceptual emergent que ens entreguen els mitjans electrònics. El taller també tindrà com a objectiu aproximar als estudiants al codi visual i de l’Art Digital enfocat a l’“Art Code”.

Taller de Creació Audiovisual a l’Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol
Del 30 de gener al 2 de febrer de 2012
De 9h a 14h i de 16h a 19h
EAM (Escola d’Arts Municipal Leandre Cristofol). Gratuït

Taller “Pixilació Humana”
Dissabte, 4 de febrer de 2012
De 11h a 14h
Centre de Recursos Juvenils La Palma. Dirigit a joves entre 13 i 30 anys. Gratuït

Taller Gràfica generativa per a principiants amb Processing
15, 22 i 29 de febrer de 2012
De 10h a 14h i de 16h a 19 h
UdL (Universitat de Lleida). Edifici del Rectorat. Gratuït

Més informació dels tallers:
Animac: www.animac.cat
Escola d’art Municipal Leandre Cristòfol: www.paeria.es/emba
Lorea&Jun: http://loreandjun.com
Animaldía www.animaldia.com // http://blog.animaldia.com/demo‐reel
Alba G. Corral: http://blog.albagcorral.com


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325