Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac entrega el Premi a la Trajectòria a Pepita Pardell

Animac entrega el Premi a la Trajectòria a Pepita Pardell

"Bingo" de Patrick Schoenmaker guanya el premi del Públic i "Alike" de Daniel Martínez i Rafa Cano la favorita dels més petits. La cloenda d’Animac, Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, ha posat de relleu el treball de l’animadora catalana, Pepita Pardell, que ha rebut el premi a la seva trajectòria després de 70 anys en el món de l’animació. L'acte ha anat a càrrec de Montserrat Parra, regidora de cultura i Carolina López, directora d'Animac.

Al llarg de la seva carrera, Pepita Pardell també ha fet treballs d’il·lustració; però el dibuix en moviment va ser el seu hobbie des dels inicis. Als 16 anys va participar en el procés de creació de la primera pel·lícula d’animació en color, "Garbancito de la Mancha".

Fa dos anys que ha deixat de dibuixar però aquest any Animac l’ha volgut premiar amb el guardó a la trajectòria, que ha recollit la seva neboda, Marta Pardell.

També durant aquest acte s’ha donat a conèixer el premi del públic. Enguany el curt més ben valorat pel públic d’Animac ha estat Bingo de Patrick Schoenmaker i pel que fa al més votat del Petit Animac el favorit ha estat el curt "Alike" de Daniel Martínez i Rafa Cano. Les votacions s’han fet a través d’una aplicació de móvil i entre els participants s’ha sortejat una bicicleta i un cotxe teledirigit. El premi ha estat patrocinat per Mini-Unicars Ponent.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325