Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac Festival Preseleccionador per als Premis Goya 2017

Animac Festival Preseleccionador per als Premis Goya 2017

La Academia de las Artes y Las Ciencias Cinematográficas ha publicat aquesta setmana les bases i requisits per poder participar en els Premis Goya de la propera 31a edició 2017, amb algunes novetats en el procés de preselecció.

Una de les més destacades és el requisit que els curtmetratges documentals i d’animació hauran d’haver estat premiats, per almenys un festival de la llista de festivals i concursos assenyalats per l’Acadèmia, així com ésser seleccionats en Secció Oficial per almenys tres d’ells. En aquest nou llistat de festivals i mostres preselceccionadors que donen passaport per poder presentar-se als Goya, es troba Animac, Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Calalunya, que se celebrarà a Lleida del 2 al 5 de març de 2017. Animac és un dels 33 festivals/mostres d’animació que exerceixen com a filtre qualificador dels treballs que es vulguin presentar a la convocatòria Millor curtmetratge d’animació, tant per haver estat seleccionat en la Secció Oficial (Curts1, Curts 2, Curts 3 i Curts 4), com per haver guanyat el Premi del Públic, escollit a votació popular durant la Mostra. El fet d’haver estat seleccionat, per almenys un festival internacional que no se celebri a l’estat espanyol, també autoritza la inscripció en aquest apartat.

Amb aquesta notícia, Animac es confirma com un referent en el sector del cinema d’animació i rep un nou reconeixement a la qualitat de la seva programació. Aquesta novetat suposa un incentiu més alhora de presentar pel·lícules al procés d’inscripció per a Animac 2017, convocatòria iniciada el passat 6 de juny, i que romandrà oberta fins al proper 31 d’octubre de 2016.

Podeu consultar les bases seguint el següent enllaç:

https://www.premiosgoya.com/31-edicion/articulos/ver/bases-31-premios-goya/


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325