Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac realitza per primera vegada una jornada per a docents d’educació primària i secundària

Animac realitza per primera vegada una jornada per a docents d’educació primària i secundària

La Mostra promou l’animació com a eina educativa per transmetre valors

 

23/02/2016

Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació organitzada per Paeria, ha programat aquest vespre una jornada per a docents d’educació primària i secundària. La regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha visitat aquesta activitat que es realitza a la Llotja de Lleida i que s’organitza en el marc de la 20a edició de la Mostra, que demà aixecarà el teló amb la inauguració oficial de la mà de la millor animació internacional del moment.

La jornada, que duu per títol, “Gran és petit, petit és gran. L’animació com a eina pedagògica” és una novetat dins del conjunt de propostes pedagògiques que enguany es presenta a Animac i compta amb 17 docents inscrits.

La proposta, a càrrec de l’equip de creadores italiano-suïsses AnimaBiriki format per Bruna Ferrazzini i Ilaria Turba, té com a objectiu transmetre valors amb l’animació com a eina educativa. La jornada es realitzarà en dues sessions i en la primera trobada realitzada avui s’han creat els personatges amb cartolines, fulls de colors, tisores i cola. La segona sessió, que es realitzarà amb la col·laboració de Cactusoup, es farà demà a la tarda on els docents utilitzaran la tècnica de l’stop motion per animar la interacció entre tots els personatges creats anteriorment.

Aquest seminari neix de la necessitat d'adquirir les eines per apropar el cinema d'animació com un art als alumnes. Es pretén desenvolupar la creativitat donant un ús més ampli a la imaginació i la percepció per construir personatges, formes i móns diferents, convertint els espais individuals dels alumnes en comuns i aprenent a compartir idees i pensaments.

 


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325