Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies DIA 02: Psicodèlia esbojarrada, inuits amb bona fe i pura abstracció!

DIA 02: Psicodèlia esbojarrada, inuits amb bona fe i pura abstracció!

Crònica del 2r dia d'Animac 2015, per Adrià Carande

El divendres comença amb el primer esmorzar amb els autors, on el convidat especial Piotr Dumała ens parla del documental sobre la natura que va inspirar la seva obra més recent, "Hipopotamy"; Tomàs Bases ens informa de la producció sevillana del seu curt "Princesa China"; i Òscar Sarramia ens avança uns quants detalls sobre la conferència que impartirà en unes hores centrada en la seva sèrie d'animació infantil de futura estrena, "Horaci l'Inuit".

Ja plens, i desprès d'un Photocall a rebosar d'estrelles del món de l'animació, passem al Market Pitch, on veiem presentats tota classe de projectes a ritme de cronòmetre. Classes de life drawing, línies de tatuatges temporals, events professionals, acadèmies i màsters, tot vestit amb l'emoció del directe!directo!

Desprès d'això, passem al Incubator, on podem gaudir dels orígens d'interessantíssims futurs projectes, de curts experimentals a llargmetratges de terror passant per sèries educatives, i partim a assimilar-ho tot a temps per a la programació de la tarda.

Tornant de dinar, Òscar Sarramia, de nou a la seva Lleida natal, ens revela tots els secrets d'"Horaci l'Inuit" i del seu increíble viatge des del seu naixement com a esbós a un tovalló, passant per un pilot original d'un minut utilitzat per a vèndre'l a televisió i culminant en una sèrie de la que vem poder gaudir dos capítuls completament finalitzats en primícia absoluta! Gràcies de nou, Òscar!

 I desprès de riure com a bojos amb les últimes estrenes de Cartoon Network, el dia culmina amb la Carta Blanca seleccionada i presentada per el gran Pierre Hébert, convidat especial, que ens mostra els seus curts i els del seu mestre, el llegendari Norman McLaren! Gaudim de més d'una hora d'abstracció pura abans de dirigir-nos al al Cafè del Teatre per a una selecció d'esbojarradíssims curts psicodèlics que assimilem amb una copa a la mà, ansiosos de més!


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325