Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Els joves dels Bucs d’Assaig aprenen les tècniques de videojockey amb Animac

Els joves dels Bucs d’Assaig aprenen les tècniques de videojockey amb Animac

Els softwares i equips analògics de Vj seran les eines que s’utilitzaran per crear, gravar i editar els loops de vídeo

19/2/2016
Avui ha començat el taller d’iniciació a les tècniques de videojockey i creació de loops visuals, que s’organitza en el marc d'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació, que organitzada per Paeria, es realitza del 25 al 28 de febrer, en col•laboració amb la Regidoria de Joventut.
Els Bucs d’assaig El Mercat, situat al barri la Bordeta de Lleida, acullen aquest taller, que va a càrrec de Lluís Greoles. Un taller de dues sessions, avui i demà, pensat per introduir als joves participants en el món del videojockey i la imatge en moviment, tot sumant-hi la música a l’espectable. Els softwares i equips analògics de VJ seran les eines que s’utilitzaran per crear, gravar i editar els loops de vídeo.

Lluís Greoles, present al món del vídeo dj des de finals dels anys 90, va iniciar la seva trajectòria en sales com "La sala del cel", "La Mirona" o "les Carpes de la Devessa" i posteriorment actuà a Florida 135, Festes Majors de Lleida, Resident Cotton Club, i Auditori de Lleida amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell. Actualment és el creador de Vj's Synchrocine.Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325