Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Presentació "Arrugas, del còmic a la gran pantalla"

Presentació "Arrugas, del còmic a la gran pantalla"

Basat en el còmic del mateix títol realitzat per Paco Roca -que ha venut 40.000 exemplars a l'Estat espanyol i ha estat traduït a sis llengües, a més d'obtenir el Premio Nacional de Cómic 2008-, “Arrugas” és un llarg-metratge d'animació 2D per a públic adult, dirigit per Ignacio Ferreras, que narra l'amistat entre Emilio i Miguel, dos ancians que resideixen en un geriàtric, i tracta un tema tan madur com l'Alzheimer.

“Arrugas” ha obtingut dues nominacions als premis Goya -millor llarg-metratge d'animació i millor guió adaptat- i una als premis Gaudí -també com a millor llarg-metratge animat-, a més d'haver figurat en la preselecció dels Òscars i rebut una altra nominació als premis Annie, atorgats per ASIFA-Hollywood.

La conversa anirà a càrrec del mateix Paco Roca i de Manuel Cristóbal, productor del film (Perro Verde Films), que discutiran la “batalla” creativa que van haver de lliurar per a adaptar l'exitosa obra de còmic a la pantalla. Prèviament, Carolina López, directora d'Animac, presentarà els continguts de la propera edició del festival.

L'acte tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C/Montalegre, 5) a les 20 hores. Entrada lliure.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325