Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Premsa 'SIMBIOSIS CARNAL' I 'TEMPTATION', GUANYADORS DEL PREMI DEL PÚBLIC D'ANIMAC EN CATEGORIA DE CURTS I PETIT ANIMAC, RESPECTIVAMENT

'SIMBIOSIS CARNAL' I 'TEMPTATION', GUANYADORS DEL PREMI DEL PÚBLIC D'ANIMAC EN CATEGORIA DE CURTS I PETIT ANIMAC, RESPECTIVAMENT

Els curtmetratges guanyadors s'han donat a conèixer durant la cerimònia de cloenda d'Animac 2018

Durant la cerimònia de cloenda d'Animac 2018, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, s'han donat a conèixer els guanyadors del Premi del Públic en les categories de Curts i de Petit Animac. Simbiosis carnal (Bèlgica, 2017), de la directora valenciana Rocío Álvarez i produït per Zorobabel i Camera-etc, ha merescut el Premi del Públic en la secció de Curts, mentre que en l'apartat de Petit Animac el guanyador ha estat el curtmetratge Temptation (França, 2017), dirigit per Camille Canonne, Laura Bouillet, Michael Hoft, Catherine Le Quang, Pauline Raffin i Martin Villert, amb producció de Supinfocom Rubika.

 

Simbiosis carnal és el primer curtmetratge professional de la directora valenciana Rocío Álvarez, que ha guanyat ja el Gran Premi al Millor Curtmetratge de la Federació Valònia-Brussel·les en la passada edició del Festival d'Animació Anima Brussels. És una poètica història sobre la sexualitat, les frustracions i els plaers històrics, amb un interès especial per l'ocultació de l'òrgan femení, però també una història d'evolució: éssers que es barregen i es transformen, obtenint consciència i perdent-la, trobaran l’èxtasi. Dues formes en dos colors que suren en un espai en blanc.

 

Durant la seva estada a Lleida, Álvarez ha explicat que Animac va ser el primer festival que va visitar i aquí va descobrir diferents tècniques i l'escola d'animació on va acabar estudiant a França, que li va canviar la seva trajectòria professional.

Temptation és una frenètica i delirant història de persecució entre un ós golut i una metòdica nena escolta, tot plegat amb la col·laboració d'un esquirol enamoradís. El curtmetratge està realitzat en animació 3D per diversos autors de l'escola d'animació francesa Supinfocom Rubika.

 

Del 22 al 25 de febrer, Animac, la 22a Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya que se celebra a Lleida, ha estat l’epicentre de l’animació nacional i internacional, i pont entre el talent jove i els professionals establerts.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325