Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Inscripcions

INSCRIPCIONS 2022

BASES DE PARTICIPACIÓ 2022

CONVOCATÒRIA OBERTA DE L'11 DE JUNY AL 31 D'OCTUBRE 2021

Organització

ANIMAC Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya és un esdeveniment cultural sense ànim de lucre organitzat per l’Ajuntament de Lleida que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i altres entitats públiques i privades.

Lloc i dates

La 26a edició d'ANIMAC tindrà lloc a la ciutat de Lleida (Catalunya - Espanya) del 3 al 6 de març de 2022.

 

Període d’inscripció

De l’11 de juny al 31 d'octubre del 2021.
Una vegada efectuada i comunicada la inscripció, la pel·lícula no podrà ser retirada.

 

Obres i participants

 • Poden inscriure una pel·lícula els seus distribuïdors, productors i/o realitzadors, nacionals o internacionals.
 • Cada participant podrà inscriure un nombre il·limitat d’obres, sempre que compleixin els requisits d’inscripció.
 • No hi ha límits de durada ni restriccions referents a l’any de producció de l’obra.
 • Les pel·lícules, en cas de ser seleccionades, han d’estar disponibles en una còpia de projecció en qualsevol dels següents formats: HD quicktime o mp4, BluRay, DCP.

 

Premi del públic

Les sessions Curts 1, 2, 3, 4 i White Cube són elegibles per al premi del públic al millor curt Animac, les sessions Futur Talent són elegibles per al premi del públic al millor curt Futur Talent i les sessions Petit Animac són elegibles per al premi del públic al millor curt Petit Animac.

 

Inscripció i materials

La inscripció és gratuïta. Per poder participar a ANIMAC és necessari omplir el formulari d’inscripció (en línia) i enviar-lo degudament completat juntament amb la pel·lícula.

 • Correu ordinari:
  ANIMAC
  Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida
  Av. Blondel, 64
  25002 Lleida
  Espanya
  Tel. +34 973 700 325
  Fax +34 973 700 432

 

 

Caldrà adjuntar un mínim de dues imatges de la pel·lícula en format JPEG o TIFF, amb una resolució mínima de 300 dpi.

 

Les pel·lícules dialogades en idiomes diferents al català o el castellà hauran d’incloure el llistat de diàlegs en català, castellà o anglès en un document de text.


Drets d’autor / Copyright

El festival es compromet a fer servir les pel·lícules inscrites exclusivament per a la seva selecció i els materials de les pel·lícules seleccionades exclusivament per a la seva projecció durant la Mostra.

L’autor, productor o distribuïdor que inscrigui la pel·lícula declara ser titular, haver adquirit o fer un ús legítim de tots els continguts de l’audiovisual i dels seus drets d’autor / copyright. La mostra no es fa responsable de cap denúncia resultant per reclamació de drets d’autor per l’exhibició pública de pel·lícules que continguin material protegit.

Selecció

La direcció d'ANIMAC efectuarà la selecció segons els criteris que consideri oportuns. L’organització farà públic els seleccionats a la seva pàgina web el 21 de gener del 2022. Abans d’aquesta data ANIMAC contactarà per escrit amb els seleccionats, ja que les pel·lícules seleccionades han de ser trameses en el format òptim de projecció abans del 26 de gener del 2022.

 

Les còpies de projecció no hauran d’estar encriptades o s’haurà de facilitar un KDM en vigor des del 4 de febrer de 2022, per a poder realitzar totes les proves de projecció necessàries.

Difusió

Les imatges facilitades podran ser utilitzades per il·lustrar els diversos materials de difusió i comunicació d'ANIMAC (programa de mà, magazine, catàleg, premsa, pàgina web i altres mitjans de comunicació). L’organització es compromet a utilitzar els diversos materials de difusió només per a la promoció de la pel·lícula, respectant les condicions indicades en el formulari d’inscripció.

 

Tramesa i devolució de còpies

ANIMAC assumeix les despeses de tramesa i devolució de les còpies d’exhibició de les pel·lícules seleccionades als autors, productors o distribuïdors. Un cop acabada la Mostra, les pel·lícules seran retornades. En el cas que la còpia s’hagi d’adreçar a un altre festival després d'ANIMAC, l’organització no es farà càrrec de les despeses d’enviament. ANIMAC no es responsabilitza de la demora en la devolució ocasionada per causes alienes.

Les còpies enviades per a la inscripció tant les seleccionades com les no seleccionades no seran retornades i entraran a formar part de la base de dades i videoteca d'ANIMAC, no podent ser projectades en públic sense l’autorització expressa del seu autor.

 

Desperfectes

ANIMAC no es responsabilitza dels desperfectes ocasionats en les còpies per causes alienes a l’organització.

 

Acceptació de les bases

Participar en ANIMAC implica la plena acceptació d’aquestes bases.

 

 

DESCARREGA LES BASES DE PARTICIPACIÓ ANIMAC 2022

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325