Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Programa Curts. Secció oficial. Curts 3

Curts 3

+18

Gaudeix d'aquesta sessió presencialment a Lleida el dissabte 27 de febrer a les 20:00h a la Sala 1 de la Llotja. Informació sobre les entrades aquí.

Gaudeix d'aquesta sessió a Filmin del 25 de febrer al 7 de març.

Just a Guy

Alemanya, 14 min 58 s, 2020, animació 2D, stop motion amb titelles i plastilina, VOS (anglès)
Direcció: Shoko Hara
Producció: Studio Seufz

Documental animat sobre l'amor. Tres dones comparteixen en aquest documental animat visions del seu afecte, atracció i relació amb Richard Ramírez, un assassí en sèrie i violador amb el qual van contactar després del seu empresonament als anys 80. A través de la seva perspectiva, revisem les cartes i emocions que es van intercanviar i que són tan obsessives com inquietantment familiars.

Deszcz (Rain)

Polònia, 5 min, 2019, animació 2D dibuix digital, sense diàlegs
Direcció: Piotr Milczarek
Producció: Fumi Studio

La falta de conseqüències per les nostres accions ens empeny a seguir irreflexivament la multitud, la qual cosa pot acabar en tragèdia. Aquest divertit curt descriu la lluita d'un individu contra la hipnosi col·lectiva i les seves conseqüències tant per a l'individu com per a la multitud.

Friend of a Friend

França, 14 min 6 s, 2019, animació 2D dibuix digital, VOS (anglès)
Direcció: Zachary Zezima
Producció: Sacrebleu Productions

Un jove que és agredit sexualment sotmet, castiga i després simpatitza amb el seu atacant mentre s'enfronta amb el seu passat i amb les ambigüitats de la sexualitat. Part ficció, part no-ficció, part autobiogràfica i part somni, Friend of a Friend intenta ampliar la discussió sobre l'abús i les seves motivacions i implicacions, així com la dinàmica de supervivent contra atacant.

Un diable dans la poche

França, 5 min 38 s, 2019, animació 2D dibuix digital, VOS (francès)
Direcció: Antoine Bonnet i Mathilde Loubes
Producció: Gobelins, l'école de l'image

Un grup de nens és testimoni d'un crim i se l'obliga a guardar silenci. L’Auguste, el més jove, troba la càrrega massa pesada i decideix explicar el secret. Per a castigar aquesta traïció, la resta dels nens planeja desfer-se d'ell.

Proceso de selección

Espanya, 3 min 30 s, 2020, stop motion amb titelles, VO (castellà)
Direcció: Carla Pereira Docampo
Producció: Tv On Producciones

Un gat va a una entrevista de feina i tres ratolins valoren les seves aptituds. A mesura que l'entrevista avança, la situació es fa cada vegada més incòmoda per a totes les parts.

Normal

França, 11 min 3 s, 2020, animació 2D i stop motion, VOS (francès)
Direcció: Julie Caty
Producció: Sacrebleu Productions

En Dany és un ric hereu que afronta el seu buit existencial mitjançant el consum de Pols Màgic, una droga amb efectes psicodèlics. Mentre experimenta símptomes d'abstinència, apareix Karl Marx, el qual li demana que destrueixi el capitalisme per a salvar la humanitat. A contracor, en Dany accepta la seva petició i es converteix en un superheroi. Però ràpidament es veu aclaparat per la seva tasca.

Gorodskaya Koza (Urban Goat)

Rússia, 11 min 23 s, 2020, animació 2D dibuix sobre paper, sense diàlegs
Direcció: Svetlana Razguliaeva
Producció: School-Studio “SHAR”

Una cabra de ciutat arriba a un petit poble de la Sibèria rural per a treballar-hi. Atreu immediatament l'atenció dels homes, però la cabra no pot apartar els ulls del groller, però atractiu, llop. A la seva imaginació la vida amb ell és de color de rosa, però la realitat fa mal.

Homeless Home

Espanya i França, 15 min 35 s, 2020, animació 2D amb ordinador, VO (castellà)
Direcció: Alberto Vázquez
Producció: Autour de Minuit, Nicolas Schmerkin, Uniko Estudio Creativo i Iván Miñambres

Ningú no pot escapar de les seves arrels, per molt podrides que estiguin. A través del triangle amorós entre una bruixa, un orc i un ogre, el curt aborda el tema de la tornada a la terra d'origen de moltes persones arran de la crisi econòmica.

 

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325