Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Programa Sessions Monogràfic 2018 MUSIC 5 - Marató de videoclips

MUSIC 5 - Marató de videoclips

Animac us ofereix un viatge al·lucinant pels més de 40 anys d’història del videoclip musical animat! I és que la seva història és llarga i sinuosa, però molts estem d’acord que va començar a prendre forma durant els 60 gràcies a grups com els Beatles i va cristal·litzar als 80 amb la MTV com a bandera d’avantguarda. Però... i el videoclip animat? Un cop més, tornem als polifacètics Beatles i el màgic Yellow Submarine de George Dunning, però cal fer un salt de nou als 80 per trobar una de les peces més emblemàtiques que tothom recorda amb nostàlgia: el Take on Me dels A-Ha.

Durant els 80 i els 90, el mitjà animat va anar arrelant mica en mica al mainstream musical, amb l’ajut d’autors com els germans Quay, Peter Lord d’Aardman, o els propis estudis Disney, passant per animadors com John Kricfalusi o fins i tot el mateix Hayao Miyazaki. Amb l’arribada del nou mil·lenni, l’animació va començar a infectar i transformar absolutament el món del videoclip gràcies a grups europeus com Gorillaz, Daft Punk o Röyksopp. I avui en dia és difícil trobar una banda contemporània que encara no hagi explorat el mitjà animat en algun dels seus videoclips.

Vine i balla amb nosaltres a la nostra marató musical de videoclips animats, on també cantussejarem amb les propostes més innovadores d’autors com Michel Gondry, Sylvain Chomet o Takashi Ohashi, entre molts d’altres. Uneix-te a la festa!

beatles

Horari

Divendres 
23 de febrer
20 h
La Llotja, Sala Leandre Cristòfol

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325