Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies ANIMAC I ILERNA INICIEN EL TALLER DE REALITZACIÓ DE CURTS D'ANIMACIÓ

ANIMAC I ILERNA INICIEN EL TALLER DE REALITZACIÓ DE CURTS D'ANIMACIÓ

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius del Centre de Formació Professional Ilerna realitzen des d’ahir dilluns i fins dijous, 10 de maig, un taller de curts d'animació amb Stop Motion impartit per l’animador professional Quim Ribalta d'El Bombeto. El taller s’ha organitzat de manera conjunta entre l’empresa d’animació El Bombeto, el centre Ilerna i Animac, Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya.

Durant aquest taller d'animació de 20 hores de durada, els alumnes realitzaran l'enregistrament de tres curts d'animació amb Stop Motion. Aquesta tècnica d’animació permet treballar tots els mètodes apresos al llarg del seu primer any d'estudi.

Els alumnes han treballat durant el curs les seves històries en un procés que els ha portat per les diferents fases creatives característiques dels productes audiovisuals d'animació, de la idea al producte acabat. Cada narració té un protagonista sobre el qual pivota la idea. Aquests personatges transiten entre morfologies i caràcters diferents, des d'una nena òrfena fins a una parella de ratolins que roben formatge, passant pel món fosc d'un adult obsessionat amb la manipulació. Els curts que rodaran els alumnes són l'expressió de les seves inquietuds, abordades des de diferents punts de vista.

8 de maig de 2018

 

tallerilerna2018grupxnoticia

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325