Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies CAMILA KATER IMPARTEIX UN TALLER D’ANIMACIÓ PER ALS ALUMNES D’IL·LUSTRACIÓ DE L’EAM LEANDRE CRISTÒFOL

CAMILA KATER IMPARTEIX UN TALLER D’ANIMACIÓ PER ALS ALUMNES D’IL·LUSTRACIÓ DE L’EAM LEANDRE CRISTÒFOL

Fruit d’aquesta activitat, realitzada en el marc de la 25a edició d'Animac, els estudiants han creat tres peces animades que tracten les pors des d’una mirada interior

Kater és una jove promesa de l'animació brasilera que amb la seva producció “Carne”, un film de tall experimental i feminista, ha guanyat nombrosos premis a festivals de tot el món

 

En el marc de la 25a edició d’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, la directora, animadora i guionista brasilera Camila Kater ha impartit el taller “Documental animat: animador/a com a subjecte” per a alumnes de 2n del Cicle de Grau Superior d'Il·lustració de l’Escola d’Art Municipal (EAM) Leandre Cristòfol de Lleida.

Plantejat com un taller telemàtic intensiu d’una setmana i des d'una mirada interior a les pors, el projecte tenia l’objectiu de dialogar amb temors antics i recents, universals i individuals de cadascun dels participants, dividits en tres grups. Kater ha proposat a cadascun dels grups la creació d'una peça animada d'un minut.

A partir de l’enregistrament del testimoni dels propis alumnes, les veus han servit de referència per crear les diferents animacions seguint les idees visuals expressades en un Story Board i posteriorment en un Animatic. La tècnica d'animació ha estat lliure i es combinen diverses disciplines entre si, en funció dels recursos i del que suggereix el propi àudio.

El taller s’ha impartit en contacte telemàtic amb Camila Kater i els seus ajudants Samuel Mariani (edició) i Olívia Fiusa (so i mescla) des del Brasil, del 3 al 9 de març. Camila Kater és una jove promesa de l'animació brasilera que amb la seva producció “Carne”, un film de tall experimental i feminista, ha guanyat nombrosos premis a festivals de tot el món.

Els alumnes de 2n del Cicle de Grau Superior d'Il·lustració que han participat en el taller són: Enric Joub, Anna Longo, Antoni Benavente, Guadalupe Amongero, Tasnoba Ghani, Maite Baró, Jessica Roa, Alba Cabòs, Evelyn de las Alas, Judith Sanmartí, Florencia Castro, Macarena Andrés, Alba Cid, Marina Lara, Núria Colpos, Camila Nieves, Annaïs Roca i Judith Torrelles.

 

Les peces animades resultants del taller es poden veure en els següents enllaços:

“Immensitat”: https://www.youtube.com/watch?v=sZQnV1AQ8VI

“Somnis”: https://www.youtube.com/watch?v=rrvbXVsraV8

“Ansietat”: https://www.youtube.com/watch?v=uAUfRpfaErQ

 

 

MÉS INFORMACIÓ
Premsa Animac
682437748
premsa@animac.cat
www.animac.cat

 

 

17 de març de 2021

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325