Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies CONVOCATÒRIA IV PREMI VISUAL ART AJUNTAMENT DE LLEIDA 2017

CONVOCATÒRIA IV PREMI VISUAL ART AJUNTAMENT DE LLEIDA 2017

 

Demà dia 29 de setembre de 2017 s'obrirà la convocatòria del IV Premi Visual Art Ajuntament de Lleida 2017.
El Premi Visual Art té com a objectiu la contribució a la conclusió d’un llargmetratge, sèrie de ficció o documental de producció independent, d’autor i/o primers projectes realitzats per autors i/o productors, que promoguin un cinema alternatiu, emergent i de nous talents que estigui pendent o en fase de postproducció.

Podran concórrer al premi els projectes que consisteixen en llargmetratges o sèries (de ficció, documental o animació) realitzats per autors, productores i/o empreses audiovisuals amb seu o residència a Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i la ciutat de l’Alguer. En cas de ser una coproducció amb un altre país, cal que aquesta sigui catalana en un percentatge mínim del 51% de la inversió o del capital. El treball ha de reflectir una participació tècnica i artística efectiva de persones dels territoris esmentats.

La temàtica del projecte és lliure i la data límit de presentació és el 13 d'octubre de 2017.
Les sol·licituds de participació es presentaran de forma electrònica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida: seu.paeria.cat, amb les dades i la documentació que s’indiquen a les bases de la convocatòria.

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325