Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies El llargmetratge “Buñuel en el Laberinto de las Tortugas” visitarà Annecy 2018

El llargmetratge “Buñuel en el Laberinto de las Tortugas” visitarà Annecy 2018

El llargmetratge “Buñuel en el Laberinto de las Tortugas” aterra a la propera edició del festival d’Annecy després del seu pas per Animac 2018, en una conferència en exclusiva del seu procés creatiu.

Dirigida per l’animador veterà Salvador Simó, el guió corre a càrrec de Eligio Montero i el propi Simó, amb Manuel Cristóbal (Sygnatia) i José Fernández de Vega (The Glow) com a productors i amb el suport de Javier Espada com a expert en la figura de Buñuel. El llargmetratge està en plena producció a la mateixa Extremadura on Buñuel va rodar el seu documental “Tierra Sin Pan”, a l’estudi The Glow Animation Studio a la localitat d’Almendralejo.

El director Salvador Simó, els productors Manuel Cristóbal i Bruno Felix (Submarine), i el director artístic Jose Luís Ágreda (The Glow Studio Animaton) formaran part de la conferència WIP (Work in Progress) que tindrà lloc el proper 14 de juny a la Sala Pierre Lamy dins l’edició 2018 del festival d’Annecy.

Luis Buñuel és sens dubte un dels cineastes més fascinants de la història del cinema: no solament per la seva obra, també per la seva biografia. Actualment en producció, el llargmetratge “Buñuel en el Laberinto de las Tortugas” adapta el còmic homònim de Fermín Solís i explora la vida i procés creatiu de Buñuel durant el rodatge del documental surrealista “Tierra Sin Pan”, a la comarca extremenya de Las Hurdes. Animac va convidar el director del film Salvador Simó i el dissenyador de so Juan Ferro per tal d’explicar-nos amb tot luxe de detalls els reptes creatius i logístics que està suposant la producció del llarg extremeny en la seva vessant visual com sonora.

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325