Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Les claus per gaudir d'Animac 2021!

Les claus per gaudir d'Animac 2021!

Enguany celebrem el 25è aniversari d'Animac a Lleida del 26 al 28 de febrer i en línia del 25 de febrer al 7 de març. El certamen oferirà un viatge pel passat, present i futur del cinema d’animació, reflexionant sobre el camí recorregut. Ens encantaria que ens acompanyessis!

Animac a Lleida

Les seccions habituals d’Animac es mantenen presencialment a la Llotja i al CaixaForum Lleida del 25 de febrer al 7 de març. Pots consultar totes les sessions aquí.

Degut a les restriccions d'aforament és imprescindible fer reserva prèvia. Pots comprar les teves entrades aquí. En el cas de les sessions que es celebren a CaixaForum, pots comprar les entrades aquí.

Si necessites suport o tens dubtes, pots trucar-nos al 973 700 325 de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 17.30 h a 19.30 h.
Totes les sessions es duran a terme seguint les mesures sanitàries corresponents.

Animac a Filmin

Si ja ets subscriptor de la plataforma, tindràs accés a tota la programació d'AnimacFilmin inclosa amb la teva subscripció.

Si no ets subscriptor de Filmin, pots comprar el PACK ANIMAC, que inclou tota la programació del festival i dos mesos de subscripció, per només 15€. Pots comprar-ho aquí.

I si només vols veure algunes sessions o pel·lícules, també pots fer-ho! Només t'has de registrar a Filmin (crear un compte d'usuari) i fer la compra de la sessió en qüestió.

Conferències Animac

Totes les conferències d'Animac podrán seguir-se en línea aquí. Consulta la graella i connecta't al web uns minuts abans de l'inici de la sessió.

Totes les conferències son gratuïtes i no és necessari fer cap reserva prèvia.

Twitter

Social Media

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo

Newsletter

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325